Blir kyckling till middag idag

Jag föredrar kyckling framför kött men det har blivit så förbaskat dyrt med kyckling att man knappt har råd längre

Men som tur är så hade Lidl fyra hela svenska kycklingar 30% billigare när vi var och handlade så jag tog alla fyra och la i frysen

Jag föredrar att urbena kycklingen främst för att tillagningstiden blir kortare och det blir godare

Det är faktiskt inte så svårt att urbena kycklingen det man behöver är en riktigt vass kniv och att man skär längst med benen

Klubba och vingar brukar jag låta vara men resten urbenas

Jag älskar att laga mat det är passion jag har och jag använder aldrig recept utan jag tillagar mat på känsla

Men det är inget man lär sig på kort tid utan det kommer med åren

Så idag blir det kyckling med sallad bestående av tomater, gurka, grönsallad, majs och fetaost

Nyttigt och gott som man lätt tillagar

Önskar alla en underbar och trevlig helg